Gratis Zoutkamersessie voor alle mensen in de zorg!

Sielesâlt heeft haar zoutkamers en infrarood lichttherapie geopend voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken voor zijn/haar luchtwegen en gezondheid. Maak nu een afspraak via info@sielesalt.nl

Actie geldig tot 1 juli 2020

 

Gratis Zoutkamersessie voor alle mensen in de zorg!

Sielesâlt heeft haar zoutkamers en infrarood lichttherapie geopend voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken voor zijn/haar luchtwegen en gezondheid. Maak nu een afspraak via info@sielesalt.nl

Actie geldig tot 1 juli 2020

 

Aanbieding van Sielesâlt

Sielesâlt heeft haar zoutkamers en infrarood licht therapie open gesteld om zoveel mogelijk mensen juist nu te kunnen ondersteunen bij de gezondheid van lijf en luchtwegen.

Kom even op adem bij ons!
We hebben een VIP zoutkamer (1-2 pers) en een familie zoutkamer (4 pers). Beide zoutkamers hebben een hoogstaand luchtverversingssysteem waardoor de lucht in de zoutkamers per sessie een aantal keren wordt vervangen.

Nu voor gereduceerd tarief:
Zoutkamersessie €15,00 per persoon, per extra familielid €10,00, Strippenkaart 10x voor €100,00
Infraroodsessie €15,00 per persoon, per extra familielid €10,00, Strippenkaart 10x voor €100,00
Health check small/kort consult €35,00 (vergoed vanuit de aanvullende verzekering)

Sielesâlt ondersteunt graag mensen in de zorg. Werk je in de zorg? Dan krijg je een zoutkamersessie cadeau van ons.

Bezoek alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via info@sielesalt.nl of 035-7370198
Gezinsleden mogen bij elkaar in de zoutkamer. Laat van te voren weten met hoeveel personen u wilt komen.

Deze acties zijn geldig tot 1 juli 2020

Richtlijnen overheid:
Wij volgen de richtlijnen van de overheid/het RIVM. Deze richtlijnen maken het mogelijk dat we nog open zijn. Veel van onze cliënten zijn daar erg bij mee want elk stukje extra weerstand is nu van belang! Wij vragen u mee te werken aan de volgende maatregelen:
• Om te voldoen aan de veilige afstand van 1-1,5 meter van mensen onderling hebben we beperkte mogelijkheden. Het aantal plaatsen in de zoutkamers hebben we aangepast. Wij vragen iedereen dan ook om vooraf te reserveren. Ook vragen wij u vooraf aan de zoutkamersessie/infraroodsessie/het consult per pin te betalen.
• Om te voldoen aan zo weinig mogelijk mensen tegelijkertijd bij elkaar, hebben wij onze stoelen in de praktijk anders opgesteld. Van u vragen wij als er al een aantal mensen binnen zijn om na de sessie dan direct te vertrekken. Er zal geen koffie/thee/water geschonken worden.
• We gaan er van uit dat de mensen die ons bedrijf bezoeken zelf hun verantwoordelijkheid nemen. En bij klachten van koorts/griep of bij in direct open contact te zijn geweest met iemand die het Coronavirus blijkt te hebben thuis te blijven, tot dat er zekerheid is dat zij niet besmet zijn. Op deze wijze hopen wij al onze bezoekers en ons zelf te kunnen beschermen.
Wat kunnen wij samen nog meer doen?
• Schud geen handen
• Was regelmatig je handen, minstens 30 seconden.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze na gebruik weg.
Wij besteden extra aandacht aan de hygiëne in ons bedrijf.
Laten we met elkaar voor elkaar zorgen! #samen

 Hartelijke groet, Marike