Het ontstaan van Sielesâlt.

Sielesâlt is Fries voor zielenzout, ook wel salt of the soul.

Zout dat heelt, zuivert en helderder maakt.

De universiteit des levens heeft mij vele lessen geleerd; o.a. over ernstig en chronisch ziek zijn, over kanker, over hoe destructieve relaties je gezondheid kunnen beïnvloeden. Vanuit mijn diepste zijn heb ik echter altijd geweten dat het anders kon; dat het niet de bedoeling van het leven is om ongezond en ongelukkig te zijn. Dat er manieren te vinden zijn om geluk en gezondheid te creëren. Om zo heel zinvol oud te kunnen worden. Ik ben daarom blijven zoeken naar die manieren. En ik heb ze gevonden. Ik kan nu zeggen dat ik chronisch gezond ben en dat ik overborrel van levensvreugde. En dit is zo fantastisch, dit gun ik iedereen.
Van daaruit is Sielesâlt (Fries voor salt of the soul) ontstaan. Een plek voor groei, opleiding, inspiratie, ervaren en wetenschappelijk onderzoek. Het is een stralingsvrije plek verstevigd met een veld van pure liefde. Een plek met waanzinnig mooie zoutkamers welke een weldaad zijn voor je gezondheid, maar ook een plek waar je de ballast van je leven los mag laten. Een plek waar we gezuiverd en gevitaliseerd water drinken en waar je middels infrarood lichttherapie een ‘sunboost’ kunt geven aan al je cellen. Een plek waar we je veel kunnen vertellen over voeding en leefstijl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze plek? Of wil je bij je thuis of op je werk ook zo’n plek creëren? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Een gezonde groet, Marike

 

drs. Marike Westra

45 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Bussum. Ik ben afgestudeerd in Geneeskunde en Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de PNI (Psychologie, Neurologie en Immunologie). Ook ben ik officieel NeurOptimal Trainer, Brain-Q trainer en Medisch Thermograaf. Momenteel ben ik in opleiding tot leefstijlcoach. Daarnaast beoefen ik al meer dan 15 jaar verschillende meditatie technieken. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring in de gezondheidszorg.